036-2022047
info@rechtsspecialist.nl

Verbouwen

Als u iets laat (ver)bouwen, dan kan het zo zijn dat de werkzaamheden niet naar wens verlopen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over een kostenoverschrijding van de aanneemsom, maar ook over slecht uitgevoerd werk van de aannemer. Denk niet alleen aan een verkeerd geplaatste muur, maar ook aan een vloer die niet goed gelegd blijkt te zijn. Wij kunnen in deze en andere situaties zowel de opdrachtgever als de aannemer bijstaan, om tot een goede oplossing te komen.

Neem contact met ons op via ons telefoonnummer, het contactformulier op deze website of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tevreden klanten

"Ik heb nooit geweten dat deze service bestond en denk dat veel anderen dat ook niet weten. De service is zonder meer uitstekend te noemen. Geef het door aan anderen, want ook die kunnen er goed baat bij hebben."

J. van Veen, Zwolle.


"Ik werd eigenlijk direct geholpen en binnen 2 weken was mijn probleem opgelost! De persoonlijke aanpak, het betaalbare tarief en de betrouwbare werkwijze maken de rechtsspecialist geschikt voor iedereen die rechtshulp nodig heeft. Bedankt!"

A. van KerstenLaatste nieuws

Logo Rechtsspecialist - Advocaten en Juristen