036-2022047
info@rechtsspecialist.nl

Huis kopen of verkopen

Ook bij de koop of verkoop van uw woning kunnen er problemen ontstaan. Bijvoorbeeld als de aannemer langer dan afgesproken over de bouw doet, of wanneer u gebreken aan het huis ontdekt. Ook als u op het punt staat een woning te kopen wilt u zeker weten dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Onze juristen kunnen u hierbij helpen.

Neem contact met ons op via ons telefoonnummer, het contactformulier op deze website of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tevreden klanten

"Ik heb nooit geweten dat deze service bestond en denk dat veel anderen dat ook niet weten. De service is zonder meer uitstekend te noemen. Geef het door aan anderen, want ook die kunnen er goed baat bij hebben."

J. van Veen, Zwolle.


"Ik werd eigenlijk direct geholpen en binnen 2 weken was mijn probleem opgelost! De persoonlijke aanpak, het betaalbare tarief en de betrouwbare werkwijze maken de rechtsspecialist geschikt voor iedereen die rechtshulp nodig heeft. Bedankt!"

A. van KerstenLaatste nieuws

Logo Rechtsspecialist - Advocaten en Juristen