036-2022047
info@rechtsspecialist.nl

Wonen

Op het gebied van wonen kunnen vele problemen ontstaan. Een geschil met de buren, problemen tussen huurders en verhuurders, of een aannemer die een tussenmuur op de verkeerde plek neerzet. Met al uw problemen op het gebied van wonen helpen onze gespecialiseerde juristen u graag. Tegen lage tarieven, zodat u ook daadwerkelijk gebaat bent bij onze hulp.

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van huur- en woonrecht? Neem contact met ons op via ons telefoonnummer, het contactformulier op deze website of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Buren Almere Verbouwen Almere Huur en Verhuur Almere
Huis kopen of Verkopen Almere Vergunningen Almere Woonvragen Almere

Tevreden klanten

"Ik heb nooit geweten dat deze service bestond en denk dat veel anderen dat ook niet weten. De service is zonder meer uitstekend te noemen. Geef het door aan anderen, want ook die kunnen er goed baat bij hebben."

J. van Veen, Zwolle.


"Ik werd eigenlijk direct geholpen en binnen 2 weken was mijn probleem opgelost! De persoonlijke aanpak, het betaalbare tarief en de betrouwbare werkwijze maken de rechtsspecialist geschikt voor iedereen die rechtshulp nodig heeft. Bedankt!"

A. van KerstenLaatste nieuws

Logo Rechtsspecialist - Advocaten en Juristen