036-2022047
info@rechtsspecialist.nl

Werkwijze

Vrijblijvende en kosteloze beoordeling
Als u contact met ons opneemt, zullen onze medewerkers uw juridisch of fiscaal probleem beoordelen. Deze beoordeling is geheel vrijblijvend en kosteloos! Na deze beoordeling geven wij aan wat de mogelijke vervolgstappen zijn.

Intakegesprek
Indien na deze beoordeling blijkt dat wij u van dienst kunnen zijn, vindt een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek verzamelen wij de informatie die nodig is om u te voorzien van een goed juridisch of fiscaal advies. Ook geven wij u een indicatie van de omvang van de zaak en de daaraan verbonden kosten. Wij leveren maatwerk en hanteren daarbij een zeer concurrerend tarief. De (betalings-)afspraken die wij samen maken, nemen we op in een overeenkomst. Deze nemen we samen met u door. Zo is het duidelijk wat is afgesproken en weet u zeker dat u bij ons achteraf niet voor verrassingen komt te staan, wel zo prettig!

Uitvoering van de werkzaamheden
Ons uitgangspunt is dat procedures voor de rechter voorkomen moeten worden. Een gerechtelijke procedure is namelijk kostbaar en wij zetten ons ervoor in om de kosten voor u zoveel mogelijk te beperken. Doorgaans beginnen wij daarom met een briefwisseling met de wederpartij waarin wij juridisch onderbouwd uitleggen waarom uw standpunt het juiste is. Hierna treden wij in overleg met de wederpartij om te bekijken of we er onderling uit kunnen komen. Indien dit overleg niet tot het gewenste resultaat leidt, kunnen wij een procedure voor u starten. Vervolgens zullen wij u in procedures voor de kantonrechter bijstaan.

Tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden, hechten wij grote waarde aan een goed contact met onze cliënt. Tijdens de behandeling van uw zaak, houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen. Er gaan geen stukken de deur uit voordat u uw instemming heeft gegeven. We spreken begrijpelijke taal en betrekken u actief bij onze werkzaamheden. Natuurlijk zorgen wij voor een helder advies, maar uiteindelijk kiest u welke strategie we gaan volgen. Het realiseren van het beste resultaat voor u, is onze grootste prioriteit.

Onze cliënt en de kwaliteit van ons werk staan bij ons centraal. Wij zijn er als u ons nodig heeft. Voor
een eerste kosteloze beoordeling of andere vragen bereikt u ons direct via het formulier of de
"Bel me terug" knop op deze website.

Tevreden klanten

"Ik heb nooit geweten dat deze service bestond en denk dat veel anderen dat ook niet weten. De service is zonder meer uitstekend te noemen. Geef het door aan anderen, want ook die kunnen er goed baat bij hebben."

J. van Veen, Zwolle.


"Ik werd eigenlijk direct geholpen en binnen 2 weken was mijn probleem opgelost! De persoonlijke aanpak, het betaalbare tarief en de betrouwbare werkwijze maken de rechtsspecialist geschikt voor iedereen die rechtshulp nodig heeft. Bedankt!"

A. van KerstenLaatste nieuws

Logo Rechtsspecialist - Advocaten en Juristen