036-2022047
info@rechtsspecialist.nl

Vaststellingsovereenkomst laten controleren

De meeste zaken op het gebied van arbeidsrecht zijn ontslagzaken. Als u te maken krijgt met een ontslagsituatie, is juridische ondersteuning essentieel. Zo weet u zeker dat u krijgt waar u recht op heeft.

De vaststellingsovereenkomst is een veelgebruikt middel om een arbeidsovereenkomst te beëindigen. Maar wat als uw werkgever u een vaststellingsovereenkomst aanbiedt? Is het verstandig om akkoord te gaan met de vaststellingovereenkomst of toch niet? Ons eerste advies: teken nooit een vaststellingsovereenkomst zonder eerst juridisch advies te hebben ingewonnen. In een vaststellingsovereenkomst dienen namelijk verschillende zaken goed geregeld te worden. Zo dient u bijvoorbeeld een eerlijke ontslagvergoeding te krijgen, dient uw recht op een werkeloosheidsuitkering veilig gesteld te worden en dienen de juiste opzegtermijnen in acht te worden genomen.

Om zeker te weten dat u later niet voor ongewenste verassingen komt te staan, schakelt u de juristen van De Rechtsspecialist in. Wij kunnen namelijk bijna altijd een gunstigere regeling treffen. Dit doen wij niet tegen hoge uurtarieven, maar tegen vaste lage bedragen. Bovendien verhalen wij de kosten van onze klanten zoveel mogelijk op de ex-werkgever. Hierdoor heeft een groot deel van onze klanten niets hoeven betalen voor de juridische beoordeling van de vaststellingsovereenkomst.

Beoordelen van vaststellingsovereenkomst

Onze gespecialiseerde arbeidsrecht juristen kunnen bijna altijd een gunstigere regeling treffen. Dit doen wij niet tegen hoge uurtarieven, maar tegen vaste lage bedragen. Bovendien verhalen wij de kosten van onze klanten zoveel mogelijk op de ex-werkgever. Hierdoor heeft een groot deel van onze klanten niets hoeven betalen voor de juridische beoordeling van de vaststellingsovereenkomst.  

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van arbeidsrecht? Neem contact met ons op via ons telefoonnummer, het contactformulier op deze website of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tevreden klanten

"Ik heb nooit geweten dat deze service bestond en denk dat veel anderen dat ook niet weten. De service is zonder meer uitstekend te noemen. Geef het door aan anderen, want ook die kunnen er goed baat bij hebben."

J. van Veen, Zwolle.


"Ik werd eigenlijk direct geholpen en binnen 2 weken was mijn probleem opgelost! De persoonlijke aanpak, het betaalbare tarief en de betrouwbare werkwijze maken de rechtsspecialist geschikt voor iedereen die rechtshulp nodig heeft. Bedankt!"

A. van KerstenLaatste nieuws

Logo Rechtsspecialist - Advocaten en Juristen