036-2022047
info@rechtsspecialist.nl

Ontslag

Heeft u een conflict met uw werkgever of werknemer? Regelgeving op het gebied van arbeidsrecht is voortdurend in beweging en kent strikte termijnen. Om te voorkomen dat u geen aanspraak meer kunt maken op bepaalde rechten, is het aan te raden om in een zo vroeg mogelijk stadium arbeidsrechtelijk advies in te winnen. Het bijtijds inschakelen van juridische bijstand resulteert in de praktijk in het behalen van het best mogelijke resultaat.

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van arbeidsrecht? Neem contact met ons op via ons telefoonnummer, het contactformulier op deze website of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tevreden klanten

"Ik heb nooit geweten dat deze service bestond en denk dat veel anderen dat ook niet weten. De service is zonder meer uitstekend te noemen. Geef het door aan anderen, want ook die kunnen er goed baat bij hebben."

J. van Veen, Zwolle.


"Ik werd eigenlijk direct geholpen en binnen 2 weken was mijn probleem opgelost! De persoonlijke aanpak, het betaalbare tarief en de betrouwbare werkwijze maken de rechtsspecialist geschikt voor iedereen die rechtshulp nodig heeft. Bedankt!"

A. van KerstenLaatste nieuws

Logo Rechtsspecialist - Advocaten en Juristen