036-2022047
info@rechtsspecialist.nl

Tarieven

Als u contact met ons opneemt, zullen de medewerkers van de Rechtsspecialist uw juridische probleem kosteloos beoordelen. Na deze beoordeling zullen wij de mogelijke vervolgstappen met u bespreken.

Voor de werkzaamheden na deze kosteloze beoordeling hanteren wij een uurtarief van € 60,- (ex. btw). Hiermee hanteren wij een relatief laag tarief. Dit kunnen wij doen omdat wij onder andere geen hoge kantoorkosten hebben.

Uiteraard is een vaste prijsafspraak ook mogelijk. Onze medewerkers maken dan vooraf een inschatting van het aantal uren dat zij verwachten te moeten besteden aan uw zaak. Op deze manier weet u vooraf waar u aan toe bent.

Indien het noodzakelijk is dat er extra kosten gemaakt worden, zullen wij dit vooraf met u overleggen. U kunt hierbij denken aan kosten met betrekking tot aangetekende verzending, uitreksels, griffiekosten, deurwaarderskosten of reiskosten.

Het uurtarief van een advocaat bedraagt al snel € 200,-. Aangezien er voor lang niet ieder juridisch probleem een advocaat nodig is, kunt u door het inschakelen van De Rechtsspecialist vele kosten besparen zonder op de kwaliteit te hoeven inleveren.

Tevreden klanten

"Ik heb nooit geweten dat deze service bestond en denk dat veel anderen dat ook niet weten. De service is zonder meer uitstekend te noemen. Geef het door aan anderen, want ook die kunnen er goed baat bij hebben."

J. van Veen, Zwolle.


"Ik werd eigenlijk direct geholpen en binnen 2 weken was mijn probleem opgelost! De persoonlijke aanpak, het betaalbare tarief en de betrouwbare werkwijze maken de rechtsspecialist geschikt voor iedereen die rechtshulp nodig heeft. Bedankt!"

A. van KerstenLaatste nieuws

Logo Rechtsspecialist - Advocaten en Juristen