036-2022047
info@rechtsspecialist.nl

Personen- en familierecht

Het personen en familierecht kent grote materiële en immateriële belangen. Familiezaken laten vaak niemand onberoerd en zeker op kinderen kan een echtscheiding een behoorlijke impact hebben. Er dient daarom zorgvuldig een evenwicht gezocht te worden tussen de zakelijke kant en de emotie. De Rechtsspecialist helpt u hierbij graag.

Scheiden

Tegenwoordig eindigt één op de drie huwelijken in een echtscheiding. De Rechtsspecialist biedt u een persoonlijke adviseur en een aanspreekpunt. Wij beoordelen uw rechtspositie en bepalen samen met u wat de beste strategie is. Daarnaast voeren wij voor u de onderhandelingen. Als alles geregeld is, gaan de door ons voorbereide processtukken naar een advocaat die ze vervolgens aan de rechtbank toestuurt. Hierdoor betaalt u niet het hoge uurtarief van een advocaat voor werk dat ook door een goede jurist gedaan kan worden.

Samen scheiden

De Rechtsspecialist biedt mensen ook de mogelijkheid om samen te scheiden. Indien de man en de vrouw de intentie hebben om er samen en in goed overleg uit te komen, zullen onze medewerkers beide partijen voorzien van juridisch en fiscaal advies. Hierbij worden alle zaken die bij de scheiding komen kijken geregeld. U kunt hierbij denken aan het gebruik van de woning, het verdelen van de huwelijksgoederengemeens chap, het vaststellen van kinder- en/of partneralimentatie, en de woonplaats van en een omga ngsregeling met de kinderen. In de praktijk levert dit niet alleen een kostenbesparing op, maar de echtscheiding verloopt ook sneller en naar tevredenheid van zowel de man als de vrouw.

Bent u opzoek naar een specialist op het gebied van familierecht? Neem contact met ons op via het contactformulier, of maak gebruik van de “bel-me-terug-knop” welke u rechtsboven in uw vindt.

Tevreden klanten

"Ik heb nooit geweten dat deze service bestond en denk dat veel anderen dat ook niet weten. De service is zonder meer uitstekend te noemen. Geef het door aan anderen, want ook die kunnen er goed baat bij hebben."

J. van Veen, Zwolle.


"Ik werd eigenlijk direct geholpen en binnen 2 weken was mijn probleem opgelost! De persoonlijke aanpak, het betaalbare tarief en de betrouwbare werkwijze maken de rechtsspecialist geschikt voor iedereen die rechtshulp nodig heeft. Bedankt!"

A. van KerstenLaatste nieuws

Logo Rechtsspecialist - Advocaten en Juristen