036-2022047
info@rechtsspecialist.nl

Ondernemingsrecht

Elke ondernemer heeft te maken met juridische kwesties. Binnen een onderneming komen immers vele rechtsgebieden samen. Denk bijvoorbeeld aan vennootschaps- en rechtspersonenrecht, contractenrecht, arbeidsrecht, huurrecht, etc. Juridische problemen kunnen u belemmeren in uw bedrijfsvoering. U wilt toch liever verder groeien dan blijven hangen in juridische geschillen? Kies daarom voor een jurist van De Rechtsspecialist.

Ondernemingsrecht

Hoewel u als ondernemer zelf het beste weet te ondernemen, kunnen onze juristen u uitstekend van dienst zijn bij het voorkomen van juridische problemen of bij het oplossen hiervan. Onze juristen hebben ruime ervaring op het gebied van ondernemingsrecht. Zowel bij het adviseren over dreigende geschillen, contracten of samenwerkingsvormen, als in de situatie dat u betrokken bent in een juridische procedure.

Tevreden klanten

"Ik heb nooit geweten dat deze service bestond en denk dat veel anderen dat ook niet weten. De service is zonder meer uitstekend te noemen. Geef het door aan anderen, want ook die kunnen er goed baat bij hebben."

J. van Veen, Zwolle.


"Ik werd eigenlijk direct geholpen en binnen 2 weken was mijn probleem opgelost! De persoonlijke aanpak, het betaalbare tarief en de betrouwbare werkwijze maken de rechtsspecialist geschikt voor iedereen die rechtshulp nodig heeft. Bedankt!"

A. van KerstenLaatste nieuws

Logo Rechtsspecialist - Advocaten en Juristen