036-2022047
info@rechtsspecialist.nl

Consumentenrecht

U heeft een prachtige televisie gekocht, maar een dag na het verstrijken van de garantietermijn begeeft hij het. Of u heeft iets besteld op internet, maar het product voldoet niet aan uw verwachtingen. Herkenbaar? Neem contact met ons op! Vaak brengt slechts een brief van onze juristen al het gewenste resultaat. Wij behandelen alle geschillen waar u als consument mee geconfronteerd kunt worden. Van geschillen met reisorganisaties tot gebreken aan uw auto.

Consumentenrecht

Het consumentenrecht is in het leven geroepen om de consument extra te beschermen. Een consument handelt immers alleen tegen een ervaren wederpartij. Waar de consument slechts eens in de vijf jaar een nieuwe televisie koopt, verkoopt de elektronicazaak er meerdere op één dag.Met het consumentenrecht heeft u iedere dag te maken. Denk bijvoorbeeld aan het doen van de dagelijkse boodschappen bij de supermarkt. Maar ook als u een aannemer een bouwopdracht verschaft begeeft u zich op het gebied van consumentenrecht.

Een gedegen kennis van het consumentenrecht is belangrijk om u optimaal te kunnen adviseren. De gespecialiseerde juristen van De Rechtsspecialist beschikken over deze kennis en zijn u graag van dienst. Helder advies tegen een eerlijk tarief. Voor een kosteloos en vrijblijvend advies vult u het contactformulier in. Liever telefonisch contact? Laat dan uw telefoonnummer achter via de bovenstaande bel-me-terug knop.

Tevreden klanten

"Ik heb nooit geweten dat deze service bestond en denk dat veel anderen dat ook niet weten. De service is zonder meer uitstekend te noemen. Geef het door aan anderen, want ook die kunnen er goed baat bij hebben."

J. van Veen, Zwolle.


"Ik werd eigenlijk direct geholpen en binnen 2 weken was mijn probleem opgelost! De persoonlijke aanpak, het betaalbare tarief en de betrouwbare werkwijze maken de rechtsspecialist geschikt voor iedereen die rechtshulp nodig heeft. Bedankt!"

A. van KerstenLaatste nieuws

Logo Rechtsspecialist - Advocaten en Juristen