036-2022047
info@rechtsspecialist.nl

Over Ons

Iedereen kan te maken krijgen met een juridisch of fiscaal probleem. Een lange tijd waren dan de opties óf een advocaat in de arm nemen of zelf proberen het probleem op te lossen. Een advocaat brengt echter erg veel kosten met zich mee, terwijl proberen het probleem zelf op te lossen het probleem juist groter kan maken. Omdat een goede middenweg ontbrak, hebben wij met een aantal uitstekende juristen De Rechtsspecialist opgericht. Hoogwaardig juridisch advies, maar dan tegen een eerlijk tarief.

Bij ons zijn alleen universitair geschoolde juristen en fiscalisten werkzaam die door jaren praktijkervaring uitstekend de weg kennen in het doolhof van zowel de Nederlandse als de Europese wet- en regelgeving. Desondanks weten wij de kosten voor u laag te houden. Dit omdat er bij ons geen advocaten, maar juristen werkzaam zijn. Advocaten en juristen hebben dezelfde universitaire opleiding gevolgd, maar advocaten hebben daarna nog een aanvullend traject afgelegd om de titel advocaat te mogen voeren. Het enige wat u hier volgens ons in de praktijk van merkt is een kostenbesparing. Onze juristen verlenen namelijk dezelfde diensten als advocaten en doen dit minimaal even goed.

Daarnaast weten wij ons uurtarief laag te houden door naar u toe te komen in plaats van andersom. Op deze manier bevindt u zich altijd in uw vertrouwde omgeving, zijn alle stukken die wij nodig hebben binnen handbereik en kunnen wij kosten besparen op de huur van een duur kantoorpand.

Op deze manier maken wij rechtvaardigheid écht bereikbaar.

Het bestuur De Rechtsspecialist

Tevreden klanten

"Ik heb nooit geweten dat deze service bestond en denk dat veel anderen dat ook niet weten. De service is zonder meer uitstekend te noemen. Geef het door aan anderen, want ook die kunnen er goed baat bij hebben."

J. van Veen, Zwolle.


"Ik werd eigenlijk direct geholpen en binnen 2 weken was mijn probleem opgelost! De persoonlijke aanpak, het betaalbare tarief en de betrouwbare werkwijze maken de rechtsspecialist geschikt voor iedereen die rechtshulp nodig heeft. Bedankt!"

A. van KerstenLaatste nieuws

Logo Rechtsspecialist - Advocaten en Juristen