036-2022047
info@rechtsspecialist.nl

Wanneer aangifte inkomstenbelasting 2014?

Het doen van uw aangifte inkomstenbelasting is in 2015 op een aantal punten veranderd ten opzichte van eerdere jaren. Zo is de datum waarop uw aangifte bij de belastingdienst binnen moet zijn gewijzigd en kunt u niet vanaf 1 januari aangifte doen, maar pas vanaf 1 maart.

Wanneer moet uw aangifte inkomstenbelasting bij de belastingdienst binnen zijn?

Aangifte Belasting 2015

Uw belastingaangifte 2014 moet voor 1 mei 2015 bij de belastingdienst binnen zijn. U heeft dit jaar dus twee maanden de tijd om uw aangifte te doen. Wanneer uw belastingaangifte voor 1 april 2015 bij de belastingdienst binnen is, dan zegt de belastingdienst toe dat u voor 1 juli 2015 bericht van haar krijgt. Doet u aangifte tussen 1 april 2015 en 1 mei 2015, dan probeert de belastingdienst u ook voor 1 juli 2015 te berichten, maar daarover doet zij geen toezeggingen.

Uitstel aangifte inkomstenbelasting

Indien u niet in de gelegenheid bent om voor 1 mei aangifte te doen, dan is het mogelijk om uitstel aan te vragen. In de meeste gevallen wordt dit verzoek tot uitstel door de belastingdienst gehonoreerd en krijgt u de tijd tot 1 september 201 5. Indien u uitstel heeft aangevraagd en derhalve aangifte doet na 1 mei 2015, dan ontvangt u binnen 3 maanden bericht van de belastingdienst.

Belastingadviseur

Mocht u vragen hebben op het gebied van belastingen, dan staan wij u graag bij. De Rechtsspecialist kent een solide belastingadviespraktijk. Onze praktijkgroepvoorzitter heeft jarenlang ervaring opgedaan bij een groot toonaangevend (belasting-)advieskantoor. Hierbij heeft hij een brede klantenkring opgebouwd, bestaande uit particulieren , ZZP’ers en (internationale) ondernemingen. Met onze hulp heeft u alles onder controle.

Tevreden klanten

"Ik heb nooit geweten dat deze service bestond en denk dat veel anderen dat ook niet weten. De service is zonder meer uitstekend te noemen. Geef het door aan anderen, want ook die kunnen er goed baat bij hebben."

J. van Veen, Zwolle.


"Ik werd eigenlijk direct geholpen en binnen 2 weken was mijn probleem opgelost! De persoonlijke aanpak, het betaalbare tarief en de betrouwbare werkwijze maken de rechtsspecialist geschikt voor iedereen die rechtshulp nodig heeft. Bedankt!"

A. van KerstenLaatste nieuws

Logo Rechtsspecialist - Advocaten en Juristen