036-2022047
info@rechtsspecialist.nl

Onze werkwijze

1.) Het minnelijke traject Nadat u uw vordering bij ons heeft ingediend, start en wij met het minnelijke traject. Dit houdt in dat de rechter nog niet bij de incassoprocedure wordt betrokken. Dit is beter voor u, uw debiteur en de relatie tussen u en uw debiteur (voor zover deze nog mocht bestaan). Nadat u uw vordering bij ons heeft ingediend, zoeken wij binnen 24 uur contact met uw debiteur. Want uit ervaring weten wij: hoe sneller wij handelen, des te groter de kans op betaling. Betaalt uw debiteur in het minnelijk traject nog niet, dan heeft u de keuze om naar de rechter te stappen. Bij het maken van deze keuze zullen wij u kosteloos adviseren. Besluit u niet naar de rechter te stappen, dan brengen wij u geen extra kosten in rekening en bent u ons alleen € 30,- aan dossierkosten verschuldigd.

2.) Naar de rechter Indien u besluit uw vordering via de rechter te gaan incasseren, dan stellen wij kosteloos een dagvaarding voor u op. Deze dagvaarding laten wij door een deurwaarder betekenen aan uw debiteur. Voorafgaand aan de procedure betaalt u slechts het griffierecht en de kosten van de deurwaarder. Aan ons betaalt u niets. Vervolgens zal de rechter uw vordering beoordelen. Aangezien wij zorgvuldig beoordelen of het verstandig is om naar de rechter te gaan, is de kans groot dat u gelijk krijgt. In dat geval betaalt uw debiteur niet alleen uw vordering, maar ook uw kosten (griffierecht en explootkosten) en ons salaris. Stelt de rechter u in het ongelijk, dan bent u ons maximaal de € 30,- aan dossierkosten verschuldigd.

Gedurende het gehele traject werken wij doortastend, maar met respect voor uw debiteur.

Neem direct contact met ons op

Uiteraard kan een website nooit volledig zijn. Zeker omdat incassodiensten vaak maatwerk vereisen, is het goed mogelijk dat u nog vragen heeft. E-mail of bel en wij denken graag met u mee.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 036-2022047

Tevreden klanten

"Ik heb nooit geweten dat deze service bestond en denk dat veel anderen dat ook niet weten. De service is zonder meer uitstekend te noemen. Geef het door aan anderen, want ook die kunnen er goed baat bij hebben."

J. van Veen, Zwolle.


"Ik werd eigenlijk direct geholpen en binnen 2 weken was mijn probleem opgelost! De persoonlijke aanpak, het betaalbare tarief en de betrouwbare werkwijze maken de rechtsspecialist geschikt voor iedereen die rechtshulp nodig heeft. Bedankt!"

A. van Kersten

Laatste nieuws

Logo Rechtsspecialist - Advocaten en Juristen