036-2022047
info@rechtsspecialist.nl

Ons scherpe tarief

Zodra u uw vordering aan ons uit handen geeft, betaalt u € 30,- aan dossierkosten. Onze overige kosten berekenen wij door aan uw debiteur. Betaalt u w debiteur na onze tussenkomst nog niet, dan heeft u de keuze om naar de rechter te stappen. Bij het maken van deze keuze zullen wij u kosteloos adviseren. Besluit u niet naar de rechter te stappen, dan brengen wij u geen extra kosten in rekening en bent u ons alleen de € 30,- verschuldigd.

Besluit u wel een gerechtelijke procedure te starten, dan zijn er twee mogelijkheden:

  • De rechter geeft u gelijk: De wederpartij betaalt uw vordering, uw kosten (griffierecht en explootkosten) en ons salaris;
  • De rechter stelt u in het ongelijk: u betaalt het griffierecht en de explootkosten.

Tevreden klanten

"Ik heb nooit geweten dat deze service bestond en denk dat veel anderen dat ook niet weten. De service is zonder meer uitstekend te noemen. Geef het door aan anderen, want ook die kunnen er goed baat bij hebben."

J. van Veen, Zwolle.


"Ik werd eigenlijk direct geholpen en binnen 2 weken was mijn probleem opgelost! De persoonlijke aanpak, het betaalbare tarief en de betrouwbare werkwijze maken de rechtsspecialist geschikt voor iedereen die rechtshulp nodig heeft. Bedankt!"

A. van Kersten

Laatste nieuws

Logo Rechtsspecialist - Advocaten en Juristen