036-2022047
info@rechtsspecialist.nl

Incasso Almere

Hét incassobureau voor Almere en omstreken.

Incasso Almere Incasso Kosten/Tarief Almere Incasso Werkwijze Almere

Uw klant betaalt niet? Wij incasseren uw factuur!

U heeft klanten die niet of te laat betalen. Vervelend, want als ondernemer bent u afhankelijk van de inkomsten uit uw facturen. Zodra u uw vordering bij ons indient, gaat incasso Almere voor u aan de slag. Wij hebben de kennis en de expertise om uw rekeningen betaald te krijgen.

Incasso, voor wie?

Elk bedrijf kan een beroep doen op ons incassobureau. Van grote woningcorporaties die betalingsproblemen hebben met hun huurders tot een schilder wiens rekeningen niet betaald worden. Hoewel ons incassobureau gevestigd is te Almere, zijn onze diensten niet locatiegebonden. Dus ook als uw bedrijf buiten Almere gevestigd is, of als u een vordering heeft op een klant buiten de regio Almere, bent u bij ons aan het juiste adres.

Incasso in Almere, hoe werkt het?

Onze werkwijze is daadkrachtig en effectief, maar is er ook op gericht om de goede relatie tussen u en uw debiteur (voor zover deze nog bestaat) te waarborgen. Allereerst nemen wij contact met uw debiteur op en sturen wij betalingsherinneringen. Als die geen effect hebben, dan zullen wij betaling afdwingen door een gang naar de rechter. Voor een nadere beschrijving van onze werkwijze klikt u op de knop bovenaan deze pagina.

Wij zijn hét incassobureau in Almere en uw partner gedurende het gehele incassotraject.

Neem contact met ons op via ons telefoonnummer, het contactformulier op deze website of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tevreden klanten

"Ik heb nooit geweten dat deze service bestond en denk dat veel anderen dat ook niet weten. De service is zonder meer uitstekend te noemen. Geef het door aan anderen, want ook die kunnen er goed baat bij hebben."

J. van Veen, Zwolle.


"Ik werd eigenlijk direct geholpen en binnen 2 weken was mijn probleem opgelost! De persoonlijke aanpak, het betaalbare tarief en de betrouwbare werkwijze maken de rechtsspecialist geschikt voor iedereen die rechtshulp nodig heeft. Bedankt!"

A. van KerstenLaatste nieuws

Logo Rechtsspecialist - Advocaten en Juristen