036-2022047
info@rechtsspecialist.nl

Fiscaal en incasso

De Rechtsspecialist kent een dynamische fiscale en financiële praktijk met een uitmuntende reputatie in de markt. In de aanpak van De Rechtsspecialist staat de wens van de klant en het creëren van financiële en fiscale kansen centraal. Hierbij maakt De Rechtsspecialist geen onderscheid tussen een internationaal opererende onderneming, een eenmanszaak, of een particuliere klant. Elke klant is even belangrijk.

Neem contact met ons op via ons telefoonnummer, het contactformulier op deze website of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Financieel Advies Almere Belasting Advies Almere Incasso Almere

 

Tevreden klanten

"Ik heb nooit geweten dat deze service bestond en denk dat veel anderen dat ook niet weten. De service is zonder meer uitstekend te noemen. Geef het door aan anderen, want ook die kunnen er goed baat bij hebben."

J. van Veen, Zwolle.


"Ik werd eigenlijk direct geholpen en binnen 2 weken was mijn probleem opgelost! De persoonlijke aanpak, het betaalbare tarief en de betrouwbare werkwijze maken de rechtsspecialist geschikt voor iedereen die rechtshulp nodig heeft. Bedankt!"

A. van KerstenLaatste nieuws

Logo Rechtsspecialist - Advocaten en Juristen