036-2022047
info@rechtsspecialist.nl

Scheiden

De meeste zaken op het gebied van familierecht gaan over echtscheidingen. Tegenwoordig eindigt één op de drie huwelijken in een echtscheiding. Een echtscheiding is ingrijpend, zowel emotioneel als financieel. Er moeten dan ook een heleboel zaken geregeld worden. Alles moet verdeeld worden, er moet een echtscheidingsconvenant worden opgesteld en als er kinderen zijn moet er ook een ouderschapsplan worden opgesteld. Onze juristen helpen u hierbij en zorgen dat u later niet voor verassingen komt te staan.

Wij beoordelen uw rechtspositie en bepalen samen met u wat de beste strategie is. Daarnaast voeren wij voor u de onderhandelingen. Als alles geregeld is, gaan de door ons voorbereide processtukken naar een advocaat die ze vervolgens aan de rechtbank toestuurt. Hierdoor betaalt u niet het hoge uurtarief van een advocaat voor werk dat ook door een goede jurist gedaan kan worden.

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van familierecht? Neem contact met ons op via ons telefoonnummer, het contactformulier op deze website of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Terug naar Scheiden in Almere

Tevreden klanten

"Ik heb nooit geweten dat deze service bestond en denk dat veel anderen dat ook niet weten. De service is zonder meer uitstekend te noemen. Geef het door aan anderen, want ook die kunnen er goed baat bij hebben."

J. van Veen, Zwolle.


"Ik werd eigenlijk direct geholpen en binnen 2 weken was mijn probleem opgelost! De persoonlijke aanpak, het betaalbare tarief en de betrouwbare werkwijze maken de rechtsspecialist geschikt voor iedereen die rechtshulp nodig heeft. Bedankt!"

A. van KerstenLaatste nieuws

Logo Rechtsspecialist - Advocaten en Juristen