036-2022047
info@rechtsspecialist.nl

Samen Scheiden (Mediation)

De Rechtsspecialist biedt mensen ook de mogelijkheid om samen te scheiden. Indien de partners de intentie hebben om er samen en in goed overleg uit te komen, zullen onze medewerkers beide partijen voorzien van juridisch en fiscaal advies. Hierbij worden alle zaken die bij de scheiding komen kijken geregeld. U kunt hierbij denken aan het gebruik van de woning, het verdelen van de huwelijksgoederengemeenschap, het vaststellen van kinder- en/of partneralimentatie en de woonplaats van en een omgangsregeling met de kinderen. In de praktijk levert dit niet alleen een kostenbesparing op, maar de echtscheiding verloopt ook sneller en naar tevredenheid van beide partners.

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van familierecht? Neem contact met ons op via ons telefoonnummer, het contactformulier op deze website of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Terug naar Scheiden in Almere

Tevreden klanten

"Ik heb nooit geweten dat deze service bestond en denk dat veel anderen dat ook niet weten. De service is zonder meer uitstekend te noemen. Geef het door aan anderen, want ook die kunnen er goed baat bij hebben."

J. van Veen, Zwolle.


"Ik werd eigenlijk direct geholpen en binnen 2 weken was mijn probleem opgelost! De persoonlijke aanpak, het betaalbare tarief en de betrouwbare werkwijze maken de rechtsspecialist geschikt voor iedereen die rechtshulp nodig heeft. Bedankt!"

A. van KerstenLaatste nieuws

Logo Rechtsspecialist - Advocaten en Juristen