036-2022047
info@rechtsspecialist.nl

Rechtshulp Almere

Heeft u juridische hulp op maat nodig, maar vindt u de tarieven van advocaten veel te hoog? Rechtshulp Almere levert betaalbaar juridische advies, waarbij de tarieven ruim de helft lager liggen als de tarieven van advocaten Almere! Het eerste contact met rechtshulp Almere is altijd gratis, waarna wij de situatie en kansen beoordelen. Vervolgens adviseren wij u op de vervolgstappen, waarbij wij u graag van dienst zijn. Wij hebben op het huidige moment al meerdere mensen succesvol geholpen, dus heeft u een probleem? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op via het contact formulier in de rechterkolom of de "bel me terug" knop. Wij helpen u verder en zullen de rechtshulp leveren die u van ons mag verwachten.

Rechtshulp Almere

De Rechtsspecialist helpt graag!

Succes van rechtshulp Almere

Onze rechtshulp is al meerdere malen succesvol gebleken en dit willen wij graag doorzetten. Wij zijn gespecialiseerd in een groot aantal rechtsgebieden, waardoor we u op verschillende fronten van dienst kunnen zijn. Bent u benieuwd of uw probleem binnen ons specialisme valt? Bekijk dan hier onze rechtsgebieden of vul het online contactformulier in. Rechtshulp Almere bestaat uit juridische adviezen, het schrijven van officiële brieven, het oplossen van geschillen tussen partijen en deze eventueel bij de rechter laten voorkomen. Heeft u interesse? Neem dan direct contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Onze specialisten hebben al meerdere mensen met succes geholpen en willen deze lijn graag doorzetten. Daarbij streeft de rechtsspecialist naar een maatschappij, waarin rechtshulp betaalbaar is en levert daarom juridisch advies voor slechts € 60,- per uur. Hierbij is het eerste contact altijd gratis, zodat u precies weet waar u aan toe bent! Wij bieden rechtshulp in Almere op de volgende rechtsgebieden.

  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Arbeidsrecht
  • Belastingrecht
  • Bestuursrecht
  • Consumentenrecht
  • Contractenrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Personen en familierecht
  • Woon- en huurrecht

Tevreden klanten

"Ik heb nooit geweten dat deze service bestond en denk dat veel anderen dat ook niet weten. De service is zonder meer uitstekend te noemen. Geef het door aan anderen, want ook die kunnen er goed baat bij hebben."

J. van Veen, Zwolle.


"Ik werd eigenlijk direct geholpen en binnen 2 weken was mijn probleem opgelost! De persoonlijke aanpak, het betaalbare tarief en de betrouwbare werkwijze maken de rechtsspecialist geschikt voor iedereen die rechtshulp nodig heeft. Bedankt!"

A. van Kersten

Laatste nieuws

Logo Rechtsspecialist - Advocaten en Juristen