036-2022047
info@rechtsspecialist.nl

Jurist Almere

Zojuist zocht u op 'Jurist Almere'. Gezien deze zoektermen is de kans groot dat u bij ons, De Rechtsspecialist, aan het juiste adres bent. Wij kunnen u helpen met het beantwoorden van juridische en fiscale vraagstukken en zijn gespecialiseerd op verschillende rechtsgebieden. Voor een compleet overzicht van de rechtsgebieden waar wij in zijn gespecialiseerd, verwijzen wij u door naar de knop "Rechtsgebieden", te vinden in bovenstaand menu.

Wij streven ernaar 'recht hebben' gelijk te stellen aan 'recht krijgen'. Hiervoor is het belangrijk de drempel naar goed juridisch en/of fiscaal advies niet te hoog ligt. Dus heeft u een juridisch vraagstuk en geen idee hoe u dit kunt oplossen? Twijfel niet en vul gratis en vrijblijvend het contactformulier op deze website in. Vervolgens beoordelen wij uw situatie en mogelijkheden, waarna u weet dat zoeken op Jurist Almere voortaan tot het verleden behoort.

Jurist Almere

Uw betaalbare Jurist in Almere!

Toen u besloot te zoeken op Jurist Almere, maakte u een goede keuze. Wij zijn namelijk van mening dat de tarieven van advocaten in Almere veel te hoog zijn. Bij veel zaken is een advocaat helemaal niet nodig. Door bij dergelijke zaken toch een advocaat in te schakelen, maakt u veel meer kosten dan noodzakelijk. Ter vergelijking: Een juridisch adviseur van de Rechtsspecialist heeft dezelfde kennis als een advocaat, maar kan minimaal drie uur werken voor het bedrag waarvoor een gunstig geprijsde advocaat slechts één uur werkt. Wij hanteren namelijk een uurtarief van slechts € 60,- ex. btw per uur. Zoals u mag verwachten gaat dit niet ten koste van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Wij hebben inmiddels vele personen en bedrijven kunnen helpen die zochten naar jurist Almere. Uiteraard willen wij dit in de toekomst ook blijven doen. Wij doen er derhalve alles aan om zowel nieuwe als bestaande klanten naar 100% tevredenheid van dienst te zijn. Bij ons bent u derhalve verzekerd van een zorgvuldig opgesteld en betrouwbaar juridisch advies!

Zit u met een probleem of een vraag? Aarzel dan niet een neem direct contact met ons op. Het eerste contact is altijd gratis en vrijblijvend.

Tevreden klanten

"Ik heb nooit geweten dat deze service bestond en denk dat veel anderen dat ook niet weten. De service is zonder meer uitstekend te noemen. Geef het door aan anderen, want ook die kunnen er goed baat bij hebben."

J. van Veen, Zwolle.


"Ik werd eigenlijk direct geholpen en binnen 2 weken was mijn probleem opgelost! De persoonlijke aanpak, het betaalbare tarief en de betrouwbare werkwijze maken de rechtsspecialist geschikt voor iedereen die rechtshulp nodig heeft. Bedankt!"

A. van Kersten

Laatste nieuws

Logo Rechtsspecialist - Advocaten en Juristen