036-2022047
info@rechtsspecialist.nl

Incasso Almere

Bent u opzoek naar een incassobureau in Almere? Dan is De Rechtsspecialist de geschikte partner voor uw openstaande vorderingen! U betaalt helemaal niets voor het aangeven van uw vorderingen en levert de informatie geheel gratis aan ons aan. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de debiteur z.s.m. betaald en u er geen omkijken meer naar heeft. De extra kosten van incasso Almere komen bovenop de rekening van de debiteur, waarmee onze dienst is gedekt.

Incasso Almere voor ZZP en verenigingen

Uit onderzoek blijkt dat er jaarlijks gemiddeld 2000 bedrijven failliet gaan vanwege wanbetalers. Dit gebeurd niet alleen bij MKB, maar ook bij (sport) verenigingen en kleine zelfstandige ondernemers. Juist voor dit soort ondernemingen is het belangrijk om alle openstaande vorderingen te incasseren, zodat uw bedrijf of vereniging hier niet de dupe van wordt.

Openstaande vorderingen? Schakel incasso Almere in!

Geen extra kosten met Incasso Almere

Wanneer u De Rechtsspecialist inschakelt voor uw openstaande vorderingen komen er geen extra kosten bij. U hoeft enkel de juiste informatie aan te leveren, zodat wij de openstaande vordering kunnen incasseren. Heeft u een incassobureau in Almere nodig? Kies dan voor De Rechtsspecialist, want zij lossen het zo voor u op. Onze ervaring is dat klanten vaak direct betalen door de verhoging van het openstaande bedrag en het in de toekomst niet nogmaals proberen, meld u daarom vandaag nog aan!

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier!

 

Tevreden klanten

"Ik heb nooit geweten dat deze service bestond en denk dat veel anderen dat ook niet weten. De service is zonder meer uitstekend te noemen. Geef het door aan anderen, want ook die kunnen er goed baat bij hebben."

J. van Veen, Zwolle.


"Ik werd eigenlijk direct geholpen en binnen 2 weken was mijn probleem opgelost! De persoonlijke aanpak, het betaalbare tarief en de betrouwbare werkwijze maken de rechtsspecialist geschikt voor iedereen die rechtshulp nodig heeft. Bedankt!"

A. van Kersten

Laatste nieuws

Logo Rechtsspecialist - Advocaten en Juristen