036-2022047
info@rechtsspecialist.nl

Belastingadvies

De Rechtsspecialist kent een dynamische belastingadvies-praktijk met een uitmuntende reputatie in de markt. In de aanpak van De Rechtsspecialist staat de wens van de klant en het creƫren van financiƫle en fiscale kansen centraal. Hierbij maakt De Rechtsspecialist geen onderscheid tussen een internationaal opererende onderneming, een eenmanszaak, of een particuliere klant. Elke klant is even belangrijk.Belasting

Belastingadvies en de realisatie ervan

Belastingadvies

Het belastingrecht is een beweeglijk werkterrein. De fiscale regels veranderen voortdurend en ook de interpretatie daarvan, door rechters en belastingdienst, zorgt voor een permanente ontwikkeling. Iedereen wordt geacht de wet te kennen, maar het is niet eenvoudig om steeds te weten wat de fiscale regels zijn en hoe ze moeten worden toegepast. De Rechtsspecialist voorziet u niet alleen van belastingadvies, maar levert desgewenst ook support bij de daadwerkelijke realisatie van de adviezen.

De Rechtsspecialist neemt u uw belastingzorgen uit handen. Onze belastingadviseurs hebben een uitstekende kennis van de wet en zien het als een uitdaging om daarbinnen een optimaal resultaat voor u als klant te bereiken.

Contact met De Rechtsspecialist

Voor een eerste kosteloze beoordeling van uw belastingzaken bereikt u ons direct via het contactformulier of de "Bel me terug" knop op deze website.

Tevreden klanten

"Ik heb nooit geweten dat deze service bestond en denk dat veel anderen dat ook niet weten. De service is zonder meer uitstekend te noemen. Geef het door aan anderen, want ook die kunnen er goed baat bij hebben."

J. van Veen, Zwolle.


"Ik werd eigenlijk direct geholpen en binnen 2 weken was mijn probleem opgelost! De persoonlijke aanpak, het betaalbare tarief en de betrouwbare werkwijze maken de rechtsspecialist geschikt voor iedereen die rechtshulp nodig heeft. Bedankt!"

A. van Kersten

Laatste nieuws

Logo Rechtsspecialist - Advocaten en Juristen