036-2022047
info@rechtsspecialist.nl

Aankopen

U heeft iets besteld op internet, maar het product voldoet niet aan uw verwachtingen. Of u boekt een vakantie, maar de vakantie is totaal niet zoals verwacht. Herkenbaar? Met alle consumentenzaken kunt u bij ons terecht.

Als u als consument iets gekocht heeft, dan wordt u door de Nederlandse wet extra goed beschermt. Dit heeft te maken met het feit dat de consument bij het sluiten van een overeenkomst met een professionele partij in de regel 'de zwakkere partij' is. Blijf daarom niet met uw probleem zitten. De juristen van De Rechtsspecialist helpen u graag bij het oplossen van het probleem. Vaak levert slechts een brief van onze juristen al het gewenste resultaat op. Wij behandelen alle geschillen waar u als consument mee geconfronteerd kunt worden. Van geschillen met reisorganisaties tot gebreken aan uw auto. Hoogwaardige rechtshulp tegen een laag tarief, zodat u daadwerkelijk gebaat bent bij onze hulp.

Een gedegen kennis van het consumentenrecht is belangrijk om u optimaal te kunnen adviseren. De gespecialiseerde juristen van De Rechtsspecialist beschikken over deze kennis. Neem contact met ons op via ons telefoonnummer of het contactformulier, want onze juristen in Almere helpen u graag!

Tevreden klanten

"Ik heb nooit geweten dat deze service bestond en denk dat veel anderen dat ook niet weten. De service is zonder meer uitstekend te noemen. Geef het door aan anderen, want ook die kunnen er goed baat bij hebben."

J. van Veen, Zwolle.


"Ik werd eigenlijk direct geholpen en binnen 2 weken was mijn probleem opgelost! De persoonlijke aanpak, het betaalbare tarief en de betrouwbare werkwijze maken de rechtsspecialist geschikt voor iedereen die rechtshulp nodig heeft. Bedankt!"

A. van KerstenLaatste nieuws

Logo Rechtsspecialist - Advocaten en Juristen